Luxe Pomeranian Spa

Creative grooming

De naam zegt het al. Creative grooming staat voor creatief trimmen. Een trend die steeds meer wordt opgepikt in Nederland, en is over komen waaien uit Brazilië en Amerika.

In onze salon werken we met de diervriendelijke verf van Opawz. Dit betreft een semi-permantente ‘washing’ die na 6 – tot 12 wassingen weer vervaagt en uiteindelijk verdwijnt. Ook kun je voor een korter effect gaan, door voor een kleur te gaan op basis van chalk poeder. Dit zal ongeveer na enkele dagen verdwijnen en is qua tarief goedkoper als verven.

Verschillende kleuren zijn mogelijk. Ook kun je kiezen voor een combinatie van kleuren.

We staan altijd open voor ideeën, maar het welzijn van de hond staat op nr. 1. Zo is creative grooming echt enkel geschikt voor honden die het trimmen zonder stress ondergaan. Ook is het enkel mogelijk op honden met een lichte vacht.

Kies voor een Sparkle tail of wanneer je meerdere kleuren wilt combineren voor een unicorn tail. Ook is het mogelijk om de voetjes en oortjes van een kleurtje te voorzien.

Creative grooming

Feather extension

Kies voor een gekleurd veertje voor een leuk speels effect. Leuk tijdens de feestdagen of voor een Ibiza gevoel in de zomer. Het veertje wordt geheel diervriendelijk geplaatst d.m.v. een extension kraaltje en is makkelijk weer te verwijderen.

Creative grooming kost tijd en geduld. Het is niet mogelijk om een verf afspraak pas op de dag van de behandeling door te geven. Dit omdat we rekening houden met de planning van de agenda. Hou hier dus rekening mee en geef je wensen op tijd door om teleurstelling te voorkomen!

Gallery

Brengen en halen

Je kunt ervoor kiezen om je hondje in de ochtend om 9.00 uur of in de middag om 13.00 uur te brengen. Om de rust in de salon te waarborgen is er gekozen voor 2 haal en breng momenten.

Doordat onze salon is gevestigd in het centrum van Tilburg, kun je in de tussentijd heerlijk shoppen of lekker wat eten bij één van de leuke tentjes in Tilburg.

Bellen?

+ 31 643814782

Whatsapp

+ 31 643814782

Mailen

info@belladonnapomeranians.com