Luxe Pomeranian Spa

Ozon milky spa

Wij beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van hondenbaden.

Heeft je hondje last van een droge vacht, vacht- en of huidproblemen of wil je je lieverd eens goed verwennen? Kies dan voor de OZON MILKY SPA behandeling. Als add-on op een behandeling of de OZON MILKY SPA EXCELLENT TOTAL package. Je hondje zal 30 minuten bubbelen in dit speciale bubbelbad met de exclusieve producten van Tauro Pro Line.

Door deze behandeling worden verschillende huid-en vachtproblemen aangepakt en komt je hondje heerlijk tot rust. Het water is namelijk verrijkt met ozon en heeft een positieve werking op zowel de huid en vacht. Ook helpt het OZON MILKY SPA bad bij het doorkomen van de vachtwissel bij pups.

OZON MILKY SPA

Waarom is OZON therapie zo goed voor de vacht?

Deze vraag krijgen we erg vaak. Ozon helpt bij het herstel van vachtproblemen, het reinigt namelijk de poriën van de huid en doodt bacteriën, virussen en schimmels. Daarnaast hydrateert het de huid en voorkomt schilfering. Het kan hierdoor bijvoorbeeld ook allergiesymptomen zoals jeuk en roodheid verlichten. Daarnaast verlicht het ook klachten bij artrose en reuma. Heel fijn voor oudere honden met gewrichtsproblemen. Tevens verbetert het de bloedcirculatie en behandelt de eventuele irritatie bij insectenbeten.

Voor Pomeranian puppy’s is het ook heel fijn om in te zetten tijdens de ‘ugly fase’.  Het helpt bij het loskomen van de wollige ondervacht. De losse ondervacht wordt door het langer ‘bubbelen’ weker en is hierdoor na het drogen makkelijker kambaar. Een veel fijnere ervaring voor de pup.

Welk merk gebruik ik?

 Ik werk met de producten van Tauro pro line.

De geur, samenstelling en het eindresultaat zorgt dat ik volledig achter deze producten sta.

Brengen en halen

Je kunt ervoor kiezen om je hondje in de ochtend om 9.00 uur of in de middag om 13.00 uur te brengen. Om de rust in de salon te waarborgen is er gekozen voor 2 haal en breng momenten.

Doordat onze salon is gevestigd in het centrum van Tilburg, kun je in de tussentijd heerlijk shoppen of lekker wat eten bij één van de leuke tentjes in Tilburg.

Bellen?

+ 31 643814782

Whatsapp

+ 31 643814782

Mailen

info@belladonnapomeranians.com