Luxe Pomeranian Spa

Pomeranians

De behandelingen voor de Pomeranians zijn zo ingericht, dat ze passen bij ieders wens, vachttype en behoeften. Voor pups tot 6 maanden hebben we de puppytrim. Een Pomeranian puppy mag nog niet volledig getrimd worden. Dit om de vachtwissel naar de volwassen vacht niet te verstoren. Uiteraard zijn er verschillende pakketten in de puppytrim aanwezig, om zo jouw babypom volledig te kunnen verwennen!

Vanaf de leeftijd van 6 maanden en afhankelijk van de vachtconditie van je pom zijn er verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Ga voor een ultra luxe Milky Ozon Excellence ervaring of misschien wel een geverfd staartje met de diervriendelijke verf van Opawz!

Een kort of lang model alles is mogelijk.

Twijfels of wil je advies? Bel, mail of stuur een Whatsapje, we staan je graag te woord! 

Doordat onze salon is gevestigd in het centrum van Tilburg, kun je in de tussentijd heerlijk shoppen of lekker wat eten bij één van de leuke tentjes in Tilburg.

Puppytrim tot 6 maanden

Wash & Splash

Laat je puppy heerlijk wassen, drogen en uitborstelen. Uiteraard kijken we ook de nageltjes na en kunnen we indien gewenst (tegen een meerprijs) de oortjes en voetjes bijknippen.

Je pup wordt heerlijk gewassen en gedroogd. Ook wordt hij volledig uitgeborsteld en worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pup wordt in een Pomeranian puppymodel licht getrimd.

Je pup wordt heerlijk gewassen en krijgt een verzorgend vachtmasker. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je pup wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pup wordt in een pomeranian puppymodel getrimd

Wil jij enkel het beste voor jouw pup? Kies dan voor de Milky Spa Excellent package! Je pup mag heerlijk bubbelen in het Ozon Milky Spa bad. Ideaal bij de vachtwissel en het geeft een heerlijk ontspannen gevoel bij je pup. Hierna krijgt hij een verzorgend vachtmasker en wordt hij op schoot droog geföhnd. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je pup wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pup wordt in een Pomeranian puppymodel getrimd

Vanaf 6 maanden

Wash & Spash

Laat je pom heerlijk wassen, drogen en uitborstelen. Uiteraard kijken we ook de nageltjes na en kunnen we indien gewenst (tegen een meerprijs) de oortjes en voetjes bijknippen.

Je pom wordt heerlijk gewassen en gedroogd. Ook wordt hij volledig uitgeborsteld en worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pom wordt in een Pomeranian model naar keuze getrimd (m.u.v. teddybear model).

Je pom wordt heerlijk gewassen en krijgt een verzorgend vachtmasker. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je pom wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pom wordt in een pomeranian model naar keuze getrimd (m.u.v. Teddybear model).

Wil jij enkel het beste voor jouw pom? Kies dan voor de Milky Spa Excellent package! Je pom mag heerlijk bubbelen in het Ozon Milky Spa bad. Ideaal voor tijdens de rui of wanneer je hondje last heeft van huis/vachtproblemen. Ook geeft het een heerlijk ontspannen gevoel bij je pom. Hierna krijgt hij een verzorgend vachtmasker en droog geföhnd. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je pom wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pom wordt in een Pomeranian model naar keuze getrimd

Voor het teddybear model geldt er een ander tarief. Dit model vergt een bepaalde precisie in het knipwerk i.v.m. de strakke lijnen en het teddybear uiterlijk wat wordt gecreëerd. Uiteraard is dit model incl. wassen, vachtmasker, oogjes en oren reinigen en nageltjes knippen. Mocht je liever kiezen voor een wassing in het Milky Ozon bad dan is dat ook mogelijk tegen een meerprijs. Geef je wensen aan ons door en we staan je graag bij met advies.

*Het Teddybear model is de korte knipvariant in ons portfolio voor de pomeranians. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele vachtschade die hiermee op langere termijn kan ontstaan, alvorens je kiest voor dit model.

Add ons

Milky Spa Ozon bad

Het Milky spa ozon bad kun je natuurlijk ook kiezen in combinatie met een ander pakket.

Kies voor een geverfd staartje met de veilige diervriendelijke verf van Opawz. Na 6 tot 12 wassingen zal de kleur weer vervagen. Geweldig en een echt eye-catcher!

Durf je meer kleuren aan? Kies dan voor een combinatie van kleuren op de staart. Prachtig en na 6 tot 8 wassingen zal de kleur weer vervagen.

Super leuk voor de feestdagen of rond de zomermaanden. Een hippe feather extension in het staartje of bovenop het hoofdje. Geheel diervriendelijk en met een extension kraaltje bevestigd.

Bella Donna loves creative grooming. Kijk voor de mogelijkheden op onze speciale Creative Grooming pagina en laat je inspireren.

Brengen en halen

Je kunt ervoor kiezen om je hondje in de ochtend om 9.00 uur of in de middag om 13.00 uur te brengen. Om de rust in de salon te waarborgen is er gekozen voor 2 haal en breng momenten.

Doordat onze salon is gevestigd in het centrum van Tilburg, kun je in de tussentijd heerlijk shoppen of lekker wat eten bij één van de leuke tentjes in Tilburg.

Bellen?

+ 31 643814782

Whatsapp

+ 31 643814782

Mailen

info@belladonnapomeranians.com