Luxe Pomeranian Spa

Toypoedels/ cavapoo/ maltipoo

De behandelingen voor onze kleine krullenbollen zijn zo ingericht, dat ze passen bij ieders wens, vachttype en behoeften. Voor pups tot 6 maanden hebben we de puppytrim. Bij sommige vachten kiezen we ervoor om de puppyvacht te knippen i.p.v. te scheren. Dit om de pup rustig te laten wennen aan het ‘trimmen’.

Kies voor een Wash & Splash als je enkel een wasbeurtje en sanitaire trim voor je puppy wilt. Of voor een Diamond als je pup getrimd mag worden incl. heerlijk vachtmaskertje! Hmmm

Vanaf de leeftijd van 6 maanden zijn er verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Ga voor een ultra luxe Milky Spa Excellent ervaring of voor een budget Platinum standard trimbeurt.

Twijfels of wil je advies? Bel, mail of stuur een Whatsapje, we staan je graag te woord!

Doordat onze salon is gevestigd in het centrum van Tilburg, kun je in de tussentijd heerlijk shoppen of lekker wat eten bij één van de leuke tentjes in Tilburg.

Puppytrim tot 6 maanden

Wash & Spash

Laat je puppy heerlijk wassen, drogen en uitborstelen. Uiteraard kijken we ook de nageltjes na en kunnen we indien gewenst (tegen een meerprijs) de oortjes en voetjes bijknippen.

Je pup wordt heerlijk gewassen en gedroogd. Ook wordt hij volledig uitgeborsteld en worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pup wordt in een licht getrimd. 

Je pup wordt heerlijk gewassen en krijgt een verzorgend vachtmasker. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je pup wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pup wordt in een puppymodel getrimd.

Wil jij enkel het beste voor jouw pup? Kies dan voor de Milky Spa Excellent package! Je pup mag heerlijk bubbelen in het Ozon Milky Spa bad. Ideaal bij de vachtwissel en het geeft een heerlijk ontspannen gevoel bij je pup. Hierna krijgt hij een verzorgend vachtmasker en wordt hij op schoot droog geföhnd. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je pup wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je pup wordt in een Ppuppymodel getrimd.

Vanaf 6 maanden

Wash & Spash

Laat je hondje heerlijk wassen, drogen en uitborstelen. Uiteraard kijken we ook de nageltjes na en kunnen we indien gewenst (tegen een meerprijs) de oortjes en voetjes bijknippen.

Je hondje wordt heerlijk gewassen en gedroogd. Ook wordt hij volledig uitgeborsteld en worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je hij/zij wordt in een model naar keuze getrimd.

Je hondje wordt heerlijk gewassen en krijgt een verzorgend vachtmasker. Oogjes en oortjes worden gereinigd en hij wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je hondje wordt in een model naar keuze getrimd.

Wil jij enkel het beste voor jouw hondje? Kies dan voor de Milky Spa Excellent package! Je hondje mag heerlijk bubbelen in het Ozon Milky Spa bad. Ideaal voor tijdens de rui of wanneer je hondje last heeft van huis/vachtproblemen. Ook geeft het een heerlijk ontspannen gevoel bij je lieverd. Hierna krijgt hij een verzorgend vachtmasker en wordt hij/zij droog geföhnd. Oogjes en oortjes worden gereinigd en je hondje wordt volledig uitgeborsteld. Natuurlijk worden eventuele klitten verwijderd. De nageltjes worden nagekeken en je hondje wordt in model getrimd.

Add ons

Milky Spa Ozon bad

Het Milky spa ozon bad kun je natuurlijk ook kiezen in combinatie met een ander pakket.

Kies voor een geverfd staartje met de veilige diervriendelijke verf van Opawz. Na 6 tot 12 wassingen zal de kleur weer vervagen. Geweldig en een echt eye-catcher!

Durf je meer kleuren aan? Kies dan voor een combinatie van kleuren op de staart. Prachtig en na 6 tot 8 wassingen zal de kleur weer vervagen.

Super leuk voor de feestdagen of rond de zomermaanden. Een hippe feather extension in het staartje of bovenop het hoofdje. Geheel diervriendelijk en met een extension kraaltje bevestigd.

Bella Donna loves creative grooming. Kijk voor de mogelijkheden op onze speciale Creative Grooming pagina en laat je inspireren.

Brengen en halen

Je kunt ervoor kiezen om je hondje in de ochtend om 9.00 uur of in de middag om 13.00 uur te brengen. Om de rust in de salon te waarborgen is er gekozen voor 2 haal en breng momenten.

Doordat onze salon is gevestigd in het centrum van Tilburg, kun je in de tussentijd heerlijk shoppen of lekker wat eten bij één van de leuke tentjes in Tilburg.

Bellen?

+ 31 643814782

Whatsapp

+ 31 643814782

Mailen

info@belladonnapomeranians.com