Luxe Pomeranian Spa

Over Ons

Lotus Fernald-Delfos

Mijn naam is Lotus Fernald-Delfos en ik ben al sinds kleins af aan een grote dierenvriend.

Ik startte mijn Pomeranin salon aan huis, maar de droom werd groter en is inmiddels uitgegroeid naar een prachtige luxe hondenspa aan het Besterdplein 5 in Tilburg. De specialisatie voor PomeraniansPoedels en Doodles blijft voortbestaan. Maar uiteraard zijn overige kleine honden en plukrassen meer dan welkom!

In mijn salon streef ik naar een mooi eindresultaat én een rustige omgeving voor de honden. Dit betekent dat we werken in tijdsblokken. Hierdoor creëren we een relaxte omgeving voor de honden en dit komt ons knip-en plukwerk ten goede! 

Luxe Pomeranian Spa

Educatie

Wij hadden vroeger thuis vele dieren, twee honden: een Groenendaeler en een Hollandse herder, katten en zelfs een papegaai! Na mijn studie modetechniek en het behalen van mijn HBO Bachelor Communicatie, ben ik enkele jaren werkzaam geweest als marketing- en communicatieadviseur voor verschillende corporate organisaties en reclamebureaus. Ik besloot 2,5, jaar geleden het roer drastisch om te gooien en terug te gaan naar mijn passie. Creëren en honden. Ik heb verschillende specialisatiecursussen én de ABHB erkende vakopleiding Hondentrimmen aan het huisdier kennis Instituut te Bunnik gevolgd. Mijn stage heb ik voltooid bij Miranda Weeterings.

Ontwikkelingen

Trimwedstrijden en workshops

Als trimster ben je nooit uitgeleerd. Ik blijf mezelf dan ook uitdagen in de vorm van trimwedstrijden en workshops. Zo doe ik jaarlijks mee aan Groomania (het grootste trimevent van de Benelux) en werk ik aan mijn knip skillz door het volgen van verschillende specialisatiecursussen van toptrimmers over de hele wereld.

Daarnaast show ik met mijn toypoedel Royalty in binnen-en buitenland. Trimmen is niet enkel het trimmen van een hond, maar: